Paul Korsgaards hjemmeside

Billeder af Paul Korsgaard

 

Paul og OleHer et af de første billeder jeg har af mig selv. Billedet er fra 1972, da jeg spillede med Ole Busk og Mogens Hegelund fra de tidligere Baronets. Vi havde lavet et ret stort "studie" ovenpå, som vi havde beklædt med æggebakker på vægge og loft. Herved var det muligt at få et helt lyddødt øvelokale. Som altid var det mig der var idé mand, Ole og jeg udførte projektet i fællesskab.

Musikken vi spillede var inspireret af Carole King og James Taylor primært. Vi var 3 mand på seks strenget guitar, jeg gik i 1972/1973 over til at spille bas. Billedet er stillet til rådighed af min bror Lars Korsgaard.

 

Paul på basHer et billede fra 1973 hvor jeg spiller til bal i Genner forsamlingshus med orkesteret Sunrise der var en trio på det tidspunkt bestående af Hans-Jørn Jakobsen, Bent Johansen og mig selv.

Det var en spændende tid, kvaliteten af hvad vi lavede synes vi dengang var ok, jeg er dog i tvivl om jeg i dag ville være af samme opfattelse.  Billedet er stillet til rådighed af Hans-Jørn Jakobsen.

 

 

 

 

 

Billedet her er nede fra Genner mellem Haderslev og Aabenraa, her boede min kæreste Connies forældre Holger og Miggen. Billedet er fra en fødselsdag. Set forfra, er det min Far der sidder til venstre for mig. Det er den eneste korte periode i mit liv hvor jeg har prøvet på at få skæg. Jeg var i milltæret, og det gjalt om at lave så megen ravage i det som muligt. Officerer som befalingsmænd havde det ikke let med mig, og det gjaldt også omvendt. Tænk på at det var lige efter min "hippie" tid og Vietnam krigen. Året er 1975 ca. Billedet er stilledet til rådighed af min bror Lars Korsgaard

Her et billede fra 1974. Jeg spillede i Julle  and the Yardless og vi vandt Sønderjyllands mesterskabet i "rock" i 1974. Jeg har stadig megen kontakt til misikerne fra dengang. Ved siden af mig ses armen af Ingo van Münchow. Orkestret bestod af Julle (Hansi), Charley, Poul, Ingo og mig. Foto stillet til rådighed af Hans-Jørn Jakobsen.

 

 

Charly Connie og Paul Her et billede fra 1974. Billedet er oppe fra min lejlighed jeg selv havde bygget ovenpå Jens Bonde. Byggeriet bestod i at bygge en stue, et badeværelse et køkken og et soveværelse. Til venstre Charly Hviid der var vores trommeslager på det tidspunkt. I midten min kæreste Connie der var en meget smuk pige og slutteligt jeg. Connie døde alt for tidligt af kræft, jeg tror for ca. tyve år siden (2010). Hun efterlod sig to dejlige børn som hun havde sammen med Gerd, som jeg godt kunne lide, hendes kæreste efter mig. Billedet er stillet til rådighed af Hans-Jørn Jakobsen.

DirektørenHer et billede fra ca. år 1990. Billedet blev brugt mange steder, f.eks. i Børsen. Jeg var på dette tidspunkt direktør i firmaet MicroTech Software A/S, hvor jeg selv var majoritetsaktionær. Billedet er stillet til Rådighed af Knud Bentzen, der var vor mand på telemarketing på det tidspunkt. Mange bemærker jeg har jakkesæt på. Det har jeg faktisk haft den største del af mit liv!


Freaks

Her et billede fra Guderup Ungdomsskole på Als. Medens jeg læste til teknikumingeniør i Sønderborg erhvervede jeg mig ved at undervise i motorlære hvor jeg var meget populær. Vi måtte forlænge kurserne og jeg havde flere hold.

Paul var jo "ung" i deres øjne, og kunne det der med (tuning) af knallerter. Den lokale landbetjent Sherif Striker underviste dem i færdsel. Og vi har drukket mangen øl bag efter vi vi talte om dem og deres ulovlige knallerter. Striker gjorde dem ikke noget sålænge de kørte ordentligt og opførte sig ordentligt.

Kan du ikke se det er det mig nederst nummer tre fra venstre. Billedet har jeg selv taget.  
Paul 1986

Dette billede er simpelthen det mest anvendte af mig, jeg tror det har været brugt et tifold af gange i aviser som Børsen, erhvervsbladet, ComputerWorld og meget andet. Det ses næppe, med jeg er i et nålestribet jakkesæt. Bag mig skimtes svagt min tidsplanlægningstavle af modulex typen produceret af Lego, Ak ja, i dag (2010), er det over 15 år siden jeg gik over til Microsoft Project.

Det var en periode hvor jeg blev kalædt Beatles Paul, eller BP, grundet min frisure.

Jeg brugte billedet mange år efter, og jeg husker Torben, en journalist på Computerworld i 1995 sagde til mig at vi ikke kunne bruge dette drengebillede.

En sjov historie er også, at jeg sendte det til en kvinde jeg datede med i 1999, jeg havde simpelthen ikke tænkt over at det var et ungdomsbillede. Så hun blev lidt forundret, det gik nu over med det samme. Det var sandelig heller ej bevist.


Nikon F4Her et billede fra ca. 1990. Jeg har jo altid interesseret mig for foto og arbejdede en overgang da som pressefotograf. Jeg er jo til Canon, men måtte prøve det nye Nikkon F4. Det blev nu en kort fornøjelse.

Spørg mig ikke hvem der har klippet håret, heller ej hvorfor jeg ser så bøvet ud. Billedet er lavet med min diasscanner. Billedet har jeg selv taget (naturligvis).
Venus

Her et billede fra sommeren 1976 hvor jeg spillede med Uno Wierød og Bent i Venus trio. Bemærk min slanke talje, ligeså håret. Jeg var en rigtig "Torben Lendager" dreng, ikkl fordi jeg holdt af Walkers dengang. Billedet er taget af den lokale pressefotograf Finn
Paul og Hans

Her et billede der kun er nogle år gammelt (i 2010). Det er fra hans' fødselsdag lige før Jul. Den årlige mandefest hvor vi ryger store cigarer og har det hammer sjovt. Jeg er normalt én af de mest "berusede", endskønt jeg ikke drikker alkohol. Dette år var jeg nødt til at køre hjem om natten, folk var meget bekymrede for mig og min kørsel.

MotoCross
Her et billede fra 1986, jeg havde lånt én af mine medarbejderes Crossmaskine. Det var rigtig sjovt som det måske fremgår.

Jeg har første gang prøvet at køre cross som 15 årig, men har aldrig kunnet det "rigtigt".

Skulle jeg absolut dyrke en sport i dag, ville det nok være MotoCross. Billedet er tager af min ex. kone.
 
Paul i SverigeMin ex. kæreste, Bente og jeg renoverede dette fritidshus i Sverige. Her er jeg netor blevet færdig med spisestuen, der er trætilbygningen.